log in

Teambuilding, grupuri, evenimente

Complexul nostru prin capacitatea de cazare si facilitatile de masa si agrement pe care le ofera, este o locatie ideala pentru cei care doresc sa organizeze teambuildinguri, conferinte, evenimente diverse pentru grupuri de turisti.

Pentru astfel de ocazii nu ezitati sa ne contactati pentru a va putea prezenta oferte personalizate care sa corespunda cat mai bine preferintelor dvs. atat din punct de vedere al cazarii, culinar cat si al divertismentului.

Pentru inchirierea unei pensiuni sau a intregii capacitati de cazare va oferim tarife de cazare de grup avantajoase. De asemenea, pentru servirea mesei, am conceput un sistem variante de meniuri astfel incat sa dam posibilitatea grupurilor de a-si configura meniul de grup pentru fiecare zi de sedere.

Pentru ocazii speciale (aniversari, evenimente, conferinte) am conceput variante de meniu festiv care cuprinde mai multe variante pe baza carora puteti sa va alegeti un meniu personalizat.

De asemenea grupurile de excursionisti aflati in tranzit pot sa isi personalizeze meniul si sa isi asigure servirea mesei pentru grup pe baza de rezervare.